Oude Meesters zijn Old Rovers de baas

Zaterdag hadden de veteranen van de Old Rovers één van hun schaarse wedstrijden. Gespeeld werd er tegen een compleet team Oude Meesters uit Bemmel. Old Rovers werd aangevuld met Nestorix, ARC The Pigs en een enkeling van Toldijk. Het werd een wedstrijd gespeeld in spelersverhouding 12  – 13, in een speeltijd van 3 x 20 minuten. Iets wat later kwam en nog wat versterking in de vorm van een enkel Colt bij.

De Oude Meesters van RC Betuwe kernden elkaar en dat was te merken aan hun positiespel. Er werd gestart onder een gure wind, later aangevuld door een gezonde regenbui. Hierdoor werden de oude spieren alleen maar strammer. Desondanks bleven blessures uit. Referee was Rob Stolk , de oude regels zaten er bij hem nog goed in en zoals gebruikelijk floot hij in de geest van de wedstrijd. Dus werd  de wedstrijd niet bij elke overtreding nodeloos stilgelegd, dat konden we bij dit gure weer ook niet gebruiken.

De wedstrijd ging voortvarend van start, de eerste try’s waren voor de Oude Meesters. Daarmee was de toon gezet. Gelukkig lukte het samengestelde team ook een paar try’s te drukken. Beide met dank aan Björn.

Na de strijd was er, ook om weer warm te worden, een veteranenmaaltijd, verzorgd door Mark en Roel. Dat er trek was, was te merken. Voor het einde van de derde helft was het vuur uit en de pot leeg. Het werd door de bezoekers zeer gewaardeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *